O družbi
Proizvodnja
Storitve
Montaža
Reference
Kakovost
Varstvo okolja
Zaposlovanje
Kontakt
 
Impol Inotechna d.o.o.

Partizanska 38
SI 2310 Slovenska Bistrica

T +386 2 80 50 320
F +386 2 80 50 324

info@impol-inotechna.si
www.impol-inotechna.si
 
     
  nagovor direktorja
  zgodovina
  vizija
  lokacija
  proizvodni prostori
  usposobljenost zaposlenih in organiziranost
  tehnološka opremljenost
  ključni trgi
  certifikat
  Kakovost našega načrtovanja, proizvodnje, montaže in storitev potrjuje zaupanje, ki nam ga z novimi naročili vedno znova izkazujejo naši partnerji.  
 
   
   
Usposobljenost zaposlenih in organiziranost  
     
  Podjetje zaposluje več kot 100 zaposlenih, od tega 85 kvalificiranih delavcev; ključavničarjev, operaterjev strojev, cevarjev, hidravličarjev, varilcev in več kot 15 diplomiranih in visokostrokovnih strokovnjakov z izkušnjami pri izdelavi strojev, naprav, peči, jeklenih konstrukcij z znanji iz področja varjenja, strojnih obdelav, montaže in sestave, hidravlike, pnevmatike, spuščanja v pogon in preizkušanje naprav z možnostjo tekočega komuniciranja v slovenščini, angleščini, nemščini, hrvaščini ter srbščini, ki zagotavljajo popolno uresničenje kupčevih želja.

Več kot 100 zaposlenih je organiziranih v:

Tehnično – proizvodnem sektorju
Marketinško – prodajnem sektorju
Službi kakovosti
Nabavnem sektorju
Finančno – računovodskem sektorju

V Impol Inotechni zaposleni s svojimi bogatimi izkušnjami zagotavljamo celovit servis v proizvodnji strojev in naprav, peči ter konstrukcij, vključujoč lasten sistem nadzora in zagotavljanja kakovosti. Podjetje razpolaga z lastnim timom za izvajanje montaž z bogatimi izkušnjami, kar je jamstvo za zanesljivo montažo in zagon investicijske opreme na želeni lokaciji.

Nekateri izmed naših najbolj izkušenih sodelavcev so neprenehoma zaposleni v tujini pri montažah in zaganjanju opreme, ki jo dobavlja Impol Inotechna.